Râşidî Tarikatında Silsile Âdâbı ve Silsileye Fatiha Kulhü Okunma Sebebi Hikmeti Nedir?
Tarikat-ı Râşidî’de Silsileye Fatiha Kulhü Okunma Sebebi Hikmeti
Râşidî Tarikatında Silsile-i Kasr ve Silsile-i Kebir Nedir?
Silsile, bizim soyumuzun peygamberler ailesine dayanan zinciridir.
Aşağıdaki resimleri takip et. Resim 1’de ne görüyorsun? Sanki cinsel bir obje, sanki bir bayanın ikizleri gibi yahut çıplak bir popo gibi.
Resimlere yukarıdan aşağıya sırayla bak. Bak, ilk gördüğünü sandığın, ikincide öyle değilmiş dedirtiyor değil mi? Ve en son geniş açı ile bakınca hakikat çok farklıymış değil mi? Öyle olunca…
Ey sevgili, ey yâââr! Bizim zikir, evradımızda duaların dışında bir de silsileye Fâtihalar var. Fâtihaları okumaya başla artık. Ve okurken önce 3 Kulhü bir Fâtiha ile başla ve ona alışınca artık gereken yerlerde 13 Kulhü 7 Fâtiha oku ki penceren genişlesin ve hayata geniş geniş bakabilesin ey sevgili, ey sâlik, ey sûfî, ey sûfiyem, ey müridim, ey Râşidî tarikatı mensubu olan şahıs, ey yâââr!
Yani silsiledeki kimseler bizden bir üstteler ve her üstten bakan daha iyi görür. Öyle olunca onların baktığı yerden bakabilmek için onları giy. Onları giymek için de onlara hediye gönder ki onlara bağlan, onların bakış açısı ile ve o senin sorduğun konudaki görüşü sana telapatî ve râbıta yolu ile ulaşsın ki sen de o açıdan olayları gör.
Resimleri takip et. Resim 1’de ne görüyorsun? Sanki cinsel bir obje, sanki bir bayanın ikizleri gibi yahut çıplak bir popo gibi…
Ve en son geniş açı ile bakınca hakikat çok farklıymış değil mi?
Silsile-i Kasr Nedir? “Silsile-i Kasr”a Ne Yapılır? Neler Okunur?
Zikr-i Râşidî dualarının okuma süresini 2 saat ile 1,5 saat arasına düşürebilenler her gün “Silsile-i Kasr”a Fatiha ısmarlarlar.
Silsile-i Kebir Nedir? “Silsile-i Kebîr”e Ne Yapılır? Neler Okunur?
Zikr-i Râşidî dualarının okuma süresini 1,5 saat ile 1 saat arasına düşürebilenler her gün “Silsile-i Kasr” okumayı bırakır, “Silsile-i Kebîr”e Fatiha ısmarlarlar.
Râşidî Tarikatında Silsile-i Meleâ Nedir?
Râşidî Tarikatı derslerinden Silsile-i Meleâ.
Yani silsilemizden hangi melek grupları, hangi tarafımızda, onu gösterir.
Vaktin müsait olduğu bir zamanda, senede bir defa bu silsileye 3 İhlâs 1 Fâtiha veya 3 Fâtiha 7 İhlâs hediye edilir.
Râşidî Tarikatının Kurucusu ve Pîri Karoğlan Hoca’nın Silsile-i Ulyâ’sı ve Silsile-i Meleâ’sı Kimlerdir?
Vaktin müsait olduğu bir zamanda, en azından ömürde bir defa bu silsileye 3 İhlâs 1 Fâtiha veya 3 Fâtiha 7 İhlâs hediye edilir.
Nereye baksam Ayten var, saatler Ayteni...
İnsanı ısıtan kalptir
Kalbin içinde bir kapı, gönül denen odaya açılır
Oralara bir yere ben seni koydum
Sen de beni koy
O seni de beni de ısıtır
Ne yalnız koyar ne de üşütür
Nereye gitsek, sen benimle, ben de seninle olurum
Unutma bu dünya küçük
Okyanuslara açılsak da
Senin gönlündeysem ben
Gecelerde gündüzlerde bizim
Her yer Leylâ olur
Nereye baksam Ayten var
Saatler Ayteni beş geçiyor olur sevgili
Kar©glan
Başağaçlı Raşit Tunca
Schrems, 10 Mart 2017 Cuma
Original Kar © glan
Tarikat-ı Râşidî’de Silsileye Fatiha Kulhü Okunma Sebebi Hikmeti
Râşidî Tarikatında Silsile-i Kasr ve Silsile-i Kebir Nedir?
Silsile, bizim soyumuzun peygamberler ailesine dayanan zinciridir.
Aşağıdaki resimleri takip et. Resim 1’de ne görüyorsun? Sanki cinsel bir obje, sanki bir bayanın ikizleri gibi yahut çıplak bir popo gibi.
Resimlere yukarıdan aşağıya sırayla bak. Bak, ilk gördüğünü sandığın, ikincide öyle değilmiş dedirtiyor değil mi? Ve en son geniş açı ile bakınca hakikat çok farklıymış değil mi? Öyle olunca…
Ey sevgili, ey yâââr! Bizim zikir, evradımızda duaların dışında bir de silsileye Fâtihalar var. Fâtihaları okumaya başla artık. Ve okurken önce 3 Kulhü bir Fâtiha ile başla ve ona alışınca artık gereken yerlerde 13 Kulhü 7 Fâtiha oku ki penceren genişlesin ve hayata geniş geniş bakabilesin ey sevgili, ey sâlik, ey sûfî, ey sûfiyem, ey müridim, ey Râşidî tarikatı mensubu olan şahıs, ey yâââr!
Yani silsiledeki kimseler bizden bir üstteler ve her üstten bakan daha iyi görür. Öyle olunca onların baktığı yerden bakabilmek için onları giy. Onları giymek için de onlara hediye gönder ki onlara bağlan, onların bakış açısı ile ve o senin sorduğun konudaki görüşü sana telapatî ve râbıta yolu ile ulaşsın ki sen de o açıdan olayları gör.
Resimleri takip et. Resim 1’de ne görüyorsun? Sanki cinsel bir obje, sanki bir bayanın ikizleri gibi yahut çıplak bir popo gibi…
Ve en son geniş açı ile bakınca hakikat çok farklıymış değil mi?
Silsile-i Kasr Nedir? “Silsile-i Kasr”a Ne Yapılır? Neler Okunur?
Zikr-i Râşidî dualarının okuma süresini 2 saat ile 1,5 saat arasına düşürebilenler her gün “Silsile-i Kasr”a Fatiha ısmarlarlar.
Silsile-i Kebir Nedir? “Silsile-i Kebîr”e Ne Yapılır? Neler Okunur?
Zikr-i Râşidî dualarının okuma süresini 1,5 saat ile 1 saat arasına düşürebilenler her gün “Silsile-i Kasr” okumayı bırakır, “Silsile-i Kebîr”e Fatiha ısmarlarlar.
Râşidî Tarikatında Silsile-i Meleâ Nedir?
Râşidî Tarikatı derslerinden Silsile-i Meleâ.
Yani silsilemizden hangi melek grupları, hangi tarafımızda, onu gösterir.
Vaktin müsait olduğu bir zamanda, senede bir defa bu silsileye 3 İhlâs 1 Fâtiha veya 3 Fâtiha 7 İhlâs hediye edilir.
Râşidî Tarikatının Kurucusu ve Pîri Karoğlan Hoca’nın Silsile-i Ulyâ’sı ve Silsile-i Meleâ’sı Kimlerdir?
Vaktin müsait olduğu bir zamanda, en azından ömürde bir defa bu silsileye 3 İhlâs 1 Fâtiha veya 3 Fâtiha 7 İhlâs hediye edilir.
Nereye baksam Ayten var, saatler Ayteni...
İnsanı ısıtan kalptir
Kalbin içinde bir kapı, gönül denen odaya açılır
Oralara bir yere ben seni koydum
Sen de beni koy
O seni de beni de ısıtır
Ne yalnız koyar ne de üşütür
Nereye gitsek, sen benimle, ben de seninle olurum
Unutma bu dünya küçük
Okyanuslara açılsak da
Senin gönlündeysem ben
Gecelerde gündüzlerde bizim
Her yer Leylâ olur